Luotettavat lentokenttäkuljetukset Ivalon lentokentältä Saariselän ja Pohjois-Lapin alueelle

Tilaa taksi numerosta 0400 394 862

Taksi H. Koskinen on tarjonnut taksipalveluja jo vuodesta 1988 lähtien Saariselän ja muualla Lapin alueilla. Meiltä saat muun muassa luotettavat lentokenttäkuljetukset Ivalon lentokentälle. Tarjontaamme kuuluu myös normaalien tilausvälityskyytien lisäksi turvalliset koulukuljetukset sekä tyylikkäät ja varmat yritys- ja edustusajot korkealaatuista kalustoamme käyttäen. Meiltä saat kyydin silloin, kun sitä tarvitset. 

Lentokenttäkuljetukset

Kun tarvitset mukavaa ja varmaa lentokenttäkuljetusta, ota yhteyttä meihin. Me haemme ja viemme sinut Ivalon lentokentälle sovitun aikataulun mukaisesti. 

Meillä on vuosikymmenten kokemus ajamisesta Lapin alueen teillä, joten voit luottaa palveluidemme varmuuteen. Kuljetamme sinut luotettavasti perille säässä kuin säässä. Mukavissa ja laadukkaissa autoissamme voit hengähtää ja nauttia pehmeästä kyydistä. 

Lue lisää yrityksestämme

Koulukuljetukset

Hoidamme osaavasti koulukuljetukset Saariselän seudulla. Vaikka välimatkat meillä ovatkin pitkiä, meidän kyydissämme matkanteko on aina mukavaa. Kuljetamme jokaisen lapsen turvallisesti kotoa kouluun ja takaisin. Ennen matkaan lähtöä varmistamme luonnollisesti, että jokainen lapsi on turvavöissä kiinni, jotta onnistunut matkanteko voi alkaa. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Kerromme mielellämme enemmän tarjoamistamme koulukuljetuksista.

Yhteystiedot

Yritys- ja edustusajot

Nykyaikaisella, edustavalla ja hyvin varustetulla kalustollamme pystymme hoitamaan myös yritys- sekä edustusajot tyylikkäästi ja varmasti. Kalustoomme kuuluu henkilöauton lisäksi 1+8 hengen minibussi sekä 1+4 hengen farmariauto. Palvelumme on aina joustavaa ja asiakasystävällistä. Meillä on jo pitkä kokemus yritysasiakkaiden asiantuntevasta palvelemisesta. Meiltä saat yritys- ja edustusajot kilpailukykyiseen hintaan.

Pyydä tarjous!